Skip to main content

Career Coaching

‘Twenty years from now, you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the things you did do’

— Mark Twain

Ervaar jij in jouw baan dat:

 • je geen voldoening (meer) haalt uit je werkzaamheden en verantwoordelijkheden
 • je het gevoel hebt vast te zitten
 • jouw kwaliteiten niet genoeg tot hun recht komen en je niet meer groeit
 • je vooral leeft voor de vakanties en de weekenden
 • dat wat je doet niet in overeenstemming is met wie je werkelijk bent en waar je voor staat?
 • het leven misschien nog iets anders voor jou in petto heeft?

Als je één of meer van deze punten herkent dan ben je niet alleen. Volgens onderzoek van Gallup is in Europa 85% van de mensen niet tevreden met hun huidige baan. Toch blijven veel mensen, ondanks die ontevredenheid, op hun plek zitten. Ik kan jou helpen om hier wél iets aan te doen.

Met mijn achtergrond en ervaring, zowel als coach als executive search consultant, begeleid ik je niet alleen bij het ontdekken van wat het is dat echt bij jou past maar ook om daadwerkelijk de stappen te zetten voor het vinden van een nieuwe werkomgeving.

— CLIENT REVIEWS —

If you are looking for meaningful coaching, Bertine will provide you with professional service, a gentle style, and wise guidance. I worked with Bertine on both life and work issues. With her support, I was able to open up my mind to new perspectives that paved the way for significant changes in my life.
I recommend Bertine as a great and valuable coach!

Monika Ray

In de afgelopen maanden heb ik met Bertine een inspirerend traject doorlopen om meer helderheid te verkrijgen over mijn loopbaan. Bij de aanvang worstelde ik met onduidelijkheid over mijn eigen kwaliteiten, toekomst en verlangens. Dankzij de doeltreffende ondersteuning en doordachte vragen van Bertine kreeg ik waardevolle inzichten. Haar gestructureerde en professionele aanpak, gecombineerd met een empathisch vermogen om zich in mijn persoonlijke situatie in te leven, maken haar aanpak effectief en verrijkend. Bertine's toewijding en oprechte wens om te helpen zijn voelbaar tijdens elke sessie.
Ik beveel haar van harte aan aan iedereen die op zoek is naar professionele loopbaancoaching!

Luca G.

Thank you very much for the high level and professional approach, it was important for me to find a person who would help in a difficult period to help me with priorities in life. Bertinе handled it and helped me focus on the values that are really important to me.
I highly recommend contacting her with similar requests. Thank you very much for your help!

Oksana O.

Hoe ziet de careercoaching eruit?

We werken samen in twee fasen. In de eerste fase, van ongeveer 6 sessies breng je, door middel van verschillende oefeningen en verdiepende vragen tijdens de sessies je persoonlijke profiel in kaart. Hierin staan onder andere je kernwaliteiten, kernwaarden, wat je energie geeft en wat juist kost en je vaardigheden. Ook definieer je je dromen en ambities maar ook randvoorwaarden ten aanzien van nieuwe werkzaamheden.

In de tweede fase ga je je voorbereiden om met al deze kennis de markt op te gaan. We werken aan je CV en je LinkedIn profiel en stellen een netwerkplan op.

Het resultaat van de careercoaching is o.a.:

 • Meer zelfkennis. Duidelijkheid en bewustzijn over wat voor jou echt belangrijk is. Wat je kracht is maar ook hoe jij jezelf soms tegenwerkt.
 • Een duidelijk beeld van hoe jouw ideale volgende baan eruit ziet in al haar facetten en hoe deze past in jouw langere termijn visie op jouw leven
 • Ontwikkelen van specifieke skills die je nodig hebt bij het zoeken naar een nieuwe baan zoals gericht netwerken en jezelf zelfverzekerd en helder presenteren
 • Maken van betere keuzes bij verschillende baanopties die zich presenteren
 • Overkomen van uitstelgedrag, niet alleen maar denken over een nieuwe baan maar deze droombaan ook echt realiseren!

Wil je hier graag mee aan de slag?

Boek een kennismakingsgesprek

Opleidingen & certificeringen